1 C
Iasi, RO
sâmbătă, ianuarie 19, 2019
Acasă Sport „Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!” » A avut escapade...

„Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!” » A avut escapade cu sutele și le dă un sfat de viață tinerilor fotbaliști din Liga 1

0
466 views

Tibi Bălan (37 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Fost fotbalist la FCSB și Rapid, printre altele, el a vorbit despre căsătoria nereușită că Andreea Bododel și le-a oferit un sfat de viață tinerilor fotbaliști cărora le dau târcoale o mulțime de femei.

 

„Femeile îmbătrânesc și ele. Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta, cum spune proverbul.

O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care îi strângi. Am simțit nevoia unei astfel de femei în viața mea, dar din păcate nu am avut. Asta este, au fost experiențe.

Copilul este cel mai afectat după un divorț. E foarte greu, mai ales la început. Cu timpul începi să te obișnuiești. Ea este departe, în Constanța. Copilul are anturajul lui acum, grădinița, o mulțime de prieteni. Încet, încet te obișnuiești”, a declarat Tibi Bălan la GSP Live.

Tibi Bălan și Andreea Bododel au împreună un copil în vârstă de 6 ani. Căsătoria dintre cei doi a durat un an, cei doi divorțând la începutul anului 2015.