Victor Rebengiuc: Românii trebuie să voteze ca lumea, dar nimeni nu se gândeşte la ţară… Numai ‘să ne dea!’. ‘Dacă ne dă, e bine’ – acesta e discursul

0
254 views

Victor Rebengiuc nu vede deloc cu ochi buni viitorul României. Actorul susține că ultimii zeci de ani ai României au fost o nenorocire, iar viitorul va fi sumbru pentru că românii, atunci când votează, în loc să se gândească la țară, se gândesc la beneficiile materiale de moment. ”Eu, unul, mi-am pierdut orice nădejde”, a spus Rebengiuc, pentru news.ro.

”Dezamăgire. Deznădejde. Atât. Nu e în niciun fel acest moment. Este o nenorocire!

Mie îmi lipsesc 15 ani până la 100, pentru mine a fost important accesul la tron al regelui, faptul de la 23 August a fost un act important politic făcut de rege şi, pe urmă, sunt numai momente de nenorocire – din 1945 şi de la alegerile din 1946 sunt 50 de ani de nenorocire, din care n-am scăpat. Şi cine ştie când vom scăpa? Eu, unul, mi-am pierdut orice nădejde.
Viitorul îl văd o nenorocire. Aceeaşi nenorocire. Îl văd sumbru.

Românii trebuie să voteze ca lumea, să îşi dea seama ce se întâmplă, dar nu ai cu cine vorbi. Nimeni nu se gândeşte la ţară. Numai ”să ne dea!”. ”Dacă ne dă, e bine”, acesta e discursul”, a declarat Victor Rebengiuc.