Pleaca Horia Sabo?Consilul Director al clubului de fotbal Politehnica Iasi cere incheierea contractului de asociere

0
966 views
Care va fi finalul „povestii de dragoste” dintre Horia Sabo si Poli Iasi?Azi consiliul director al clubului de fotbal a cerut printr-un comunicat de presa,incetarea pe cale amiabila a comtactului de asociere dintre cele 2 parti.Redam mai jos continutul acestui comunicat:
Prin intermediul acestui comunicat, subscrisa Asociația Club Sportiv Municipal Politehnica Iași, reprezentată de președintele Consiliului Director, Leonid Antohi, face public că astăzi, 10 decembrie 2018, a fost înaintată adresa prin care se solicită asociatului Sabo Vlad Horia un răspuns cu privire la încetarea pe cale amiabilă a contractului de asociere nr. 396 din 08.06.2018. Pe această cale dorim să punem capăt, în mod amiabil și civilizat, tensiunilor și situatiei prejudiciabile create, atât la club, cât și în rândul suporterilor, prin modul în care asociatul, domnul Horia Vlad Sabo, a acționat direct și indirect prin persoanele pe care le-a angajat la club după venirea în asociere.
Se așteaptă răspunsul acestuia, cu privire la încetarea amiabilă a contractului de asociere, prin acordul părților, până la data de 11.12.2018.
Consiliul Director ACSM Politehnica Iași