TERIFIANT! Româncă DECAPITATĂ și ascunsă într-o valiză, la Tel Aviv. Principalul suspect, un imigrant turc

0
48 views

Un muncitor imigrant turc ar fi mărturisit că a ucis o româncă în vârstă de 45 de ani, al cărei cadavru decapitat şi dezmembrat a fost găsit într-o valiză, sâmbătă, în Tel Aviv, relatează Jerusalem Post, în ediţia electronică de miercuri.

 

Presupusul criminal, cetăţeanul turc Aydan Demiran, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat marţi după-amiază în timp ce voia să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Turcia, a declarat poliţia. În timpul interogatoriului, el ar fi mărturisit crima. Potrivit poliţiei, citate de site-ul ynetnews.com, după ce a strangulat-o, bărbatul a tăiat corpul victimei în bucăţi, pe care le-a pus într-o valiză, pentru a nu fi depistat.

 

Demiran locuia în Israel de 18 luni şi lucra ca muncitor în construcţii, potrivit poliţiei, citate de Jerusalem Post.

Pentru moment nu s-a stabilit dacă bărbatul a acţionat singur.

Românca Ilona Denise a lucrat în Israel ca menajeră în ultimii ani, mai întâi la Haifa, apoi la Tel Aviv, a declarat poliţia.

 

Cadavrul ei a fost identificat sâmbătă, graţie unor „probe medico-legale găsite la faţa locului”, majoritatea probe de ADN. Poliţia din Tel Aviv a contactat Interpol şi poliţia română pentru a găsi familia victimei, în România. Fiica femeii le-a oferit poliţiştilor numărul ei de telefon din Israel, ceea ce a condus la Demiran.

 

Capul victimei încă nu a fost găsit, dar poliţia susţine că Demiran a oferit informaţii care ar putea conduce la locul unde s-ar afla acesta.

 

Poliţia a adăugat că încă nu dispune de arma crimei şi nu este sigură cum a îndepărtat Demiran capul de corp.

Femeia a fost găsită sâmbătă după-amiază, după ce un trecător a văzut valiza şi a sunat la poliţie pentru a anunţa prezenţa unui pachet suspect.

 

(Sursa: realitatea.net)