Mugurel Laicu, agent de securitate, Maricel Popa?

0
3.544 views

Laicu Mugurel agent al serviciilor maghiare infiltrat in partidul Romania Mare, apoi in PSD. Avem dovada ca este finantat de George Soros, pe numele adevarat Miklos Layca, nascut in Gyor, cu studiile liceale terminate in localitatea natala.

Miklos Layca este cooptat de serviciile de informatii maghiare la o intalnire pe teme de dezvoltare regionala, desfasurata la Budapesta, sub patronatul marelui magnat ungur George Soros.

Miklos Layca, maistru intr-o fabrica de confectii din Budapesta este trimis in Decembrie 1989 in Romania, la Timisoara, pentru a pregati marea revolutie. Impreuna cu alti 20 de agenti maghiari „aterizeaza” la casa pastorului Tokes , pentru a porni revolutia romana, care sa duca la dezintegrarea Romaniei. La Timisoara in primele zile de sedere, Miklos Layca isi schimba actele de identitate in Mugurel Ovidiu Laicu.

Dupa 1990, Layca primeste ordin sa creeze destabilizare in zona de est a Romaniei. Se infiltreaza in partidul Romania Mare si devine omul de baza al deputatului Anghel Stanciu. In anul 2004, „Tribunul” primeste informatii de la generalii sai, prin care sunt desconspirati cativa agenti maghiari infiltrati in Romania Mare. Vadim il exclude din partid cand afla.

Ramas pe drumuri Miklos Layca, apeleaza la un vechi ,prieten, cu legaturi in structurile de securitate ceausiste, Gheorghe Nichita(nume de cod Mihai), primar al municipiului Iasi. Miklos este angajat la serviciul  de drumuri si poduri al municipalitatii devenind cel mai fidel om al lui Nichita.

Miklos Antallos Layca

numele de cod: Trandafirul