Football Leaks » Ronaldo a descris noaptea din scandalul de viol: ”A zis NU, dar m-a apucat de penis! A fost dur și repede”

Noi dezvăluiri ale Football Leaks, intrate în posesia Der Spiegel, îl incriminează pe Ronaldo în scandalul de viol din America.

0
231 views
Ronaldo
Soccer Football - Serie A - AC Milan v Juventus - San Siro, Milan, Italy - November 11, 2018 Juventus' Cristiano Ronaldo before the match REUTERS/Alberto Lingria

Echipa de avocați angajată de portughez a „lucrat” pe declarații, schimbând mărturiile din dosarul de 41 de pagini din septembrie 2009 în care Cristiano recunoștea că Mayorga s-a opus să facă sex, refuzându-l de mai multe ori”.

„I-AM SPUS CĂ ÎMI PARE RĂU”

„Ea a zis că nu vrea, din moment ce abia ne întâlnisem. Dar chiar şi aşa, m-a apucat de penis. Și-a exprimat disponibilitatea. S-a lungit pe o parte, pe pat, şi eu am penetrat-o pe la spate. A fost dur. Timp de 5-7 minute nu am schimbat poziţia. Tot timpul a fost dur şi repede.

Poate s-o fi ales cu nişte vânătăi când am prins-o”, a fost depoziția inițială, schimbată apoi doar în „m-a prins de penis”.

Și transformarea a continuat. „Doamna C a țipat ori a ridicat vocea?”, la care CR7 a replicat „A spus nu și s-a oprit de mai multe ori”.

În decembrie n-a rămas decât „Nu”. Apoi, Katryn s-a înfuriat la finalul actului sexual, „Dobitocule, m-ai forţat! Idiotule, nu sunt ca celelalte. Eu am spus că îmi pare rău!”. Variantă complet „curățată”, după trei luni, într-un nevinovat „Nu”.

Mayorga a acceptat, la presiunile lui Ronaldo și ale avocaților săi, suma de 375.000 de euro pentru a păstra tăcerea, dar a redeschis acum cazul în Las Vegas.

Americanca de 34 de ani s-ar fi temut să nu fie „umilită public” şi să suporte represalii din partea liui Cristiano, cum a explicat în plângerea de pe 27 septembrie.

„N-au utilizat și n-au vorbit de prezervativ. Am finalizat pe pătură. Nu a existat lubrifiant. Am folosit salivă. Nu ştie dacă ea a avut orgasm”

SURSA www.gsp.ro