Joi 22 Nov. la ora 20.00 A.G.Weinberger Band lansează la Ateneul din Iasi cel mai recent album: REBORN

0
281 views
A.G.Weinberger Band

Au mai rămas doar câteva zile până la reîntâlnirea cu AG Weinberger şi cel mai recent album al său, ReBorn.

AG Weinberger revine la formula de band de data aceasta însă cu o nouă dimensiune componistică şi într-o manieră stilistică diferită, reunind în repertoriul său piese de jazz, blues, soul, blues-rock, adunate într-un concert de colecţie, adevărate bijuterii muzicale pe care în România doar AG Weinberger le cântă.

Noua formulă de band recrează în stil propriu un univers muzical de înaltă ţinută, piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker, selecţii din compozițiile proprii redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat.

Considerat de către critici Mr. Blues al României, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Alături de AG, pe scenă vor urca muzicienii din trupa RO.

  • Szolt Zsabo – hammond
  • VirgilPopescu – bass guitar
  • Ciprian Leu – drums
  • AG Weinberger – all guitars, lapsteel guitars, vocal

Concertul va avea loc pe 22 noiembrie,ora 20.00, la Sala ”Radu Beligan” a Ateneului din Iaşi

Biletele se pot achiziţiona  atât online de la: eventbook.ro , casa de bilete a sălii şi de la Librăria Humanitas (P.Unirii)