Un cuplu de homosexuali a născut cele mai puternice argumente împotriva Propagandei LGBT! Editorial de Mirel Curea

0
333 views

Bun, am văzut cum este cu Codul Civil al României și cum o camarilă de juriști se poate juca cu el, dacă reușește să construiască un caz pe gustul instituțiilor și organismelor Uniunii Europene. Prevederile sale pot fi modificate cât se poate de lejer pe două căi, la orice oră, „fără-a prinde chiar de veste”, vorba poetului. Prima, așa cum am văzut mai sus, este cea a obținerii unei decizii a CCR, iar a doua este modificarea adusă prin ordonanță de urgență trecută prin Parlament. În primul caz, totul depinde de 9 persoane, atâta cât numără completul CCR, în al doilea caz, vorbim de câteva sute de persoane, majoritatea de care depinde trecerea prin Legislativ a unei ordonanțe de urgență.

În mod evident, cu totul altfel stau lucrurile în cazul în care definiția familiei va fi una dată de Constituție. Apare astfel garanția că voința poporului în această materie nu poate fi modificată de nouă sau de câteva sute de persoane, ci de multe milioane și pe aceeași cale relevantă prin care a fost consacrată: Referendumul.

Așadar, în excepția ridicată de avocații celor doi homosexuali, decizia CCR s-a întemeiat pe hotărârea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Aceasta conține însă o propoziție care aruncă în aer toate eforturile Propagandei LGBT, întemeiate pe ideea că oricâte Referendumuri s-ar organiza, România va fi obligată de Bruxelles să legifereze căsătoria homosexuală. Nimic mai fals! Poziția Bruxelles-ului, prin vocea CJUE, instituție a UE care garantează aplicarea uniformă și respectarea legislației europene în toate țările membre ale Uniunii, este una lipsită de orice echivoc: „statele membre sunt libere să autorizeze sau să nu autorizeze căsătoria homosexuală”.

Numai ironia sorții a putut face ca acest argument năprasnic împotriva Propagandei LGBT să fie generat de un demers al unui cuplu de homosexuali.

Sursa : https://evz.ro/homosexuali-nascut-puternice-argumente.html?v=347635&page=2