Limbaj de mahala în şedinţa PSD: „Puteţi să vă băgaţi scrisoarea undeva“

0
906 views

Codrin Ştefănescu, unul dintre susţinătorii lui Dragnea, a avut o intervenţie dură împotriva „revoluţionarilor“ din PSD.

„Puteţi să vă luaţi scrisoare şi punctele şi să vi le băgaţi undeva”, a afirmat Ştefănescu, potrivit unor surse din cadrul şedinţei citate de stiripesurse.ro.

În replică, Paul Stănescu l-a întrebat pe Dragnea dacă este de acord cu felul în care vorbeşte Codrin Ştefănescu. „Codrin e foarte bun acum când ne pune la punct, nu era OK când te critica pe tine. Ultima data i-ai zis că nu prea avea ce să caute pe aici”, a afirmat Stănescu.

Liviu Dragnea a răspuns că secretarul general adjunct are dreptul să vorbească în şedinţa CExN pentru că este „una dintre vocile de bază ale partidului” la televizor.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a avut un schimb amuzant de replici cu jurnaliştii, într-o pauză a şedinţei CEx.

Olguţa Vasilescu a ieşit puţin din sală. Jurnaliştii: „Mai dureaza?“. Olguţa: „Mai durează“. Jurnalişti: „Tot linişte şi pace înauntru?“. Olguţa: „Hai, mă, ce naiba? Nu v-ati obişnuit cu partidul ăsta?“.

Sursa : https://m.adevarul.ro/news/politica/limbaj-mahala-sedinta-psd-puteti-bagati-scrisoarea-undeva-1_5ba5258bdf52022f75b1a448/index.html