Exploziv!Show total la debutul noului sezon la Vocea Romaniei!

0
1.571 views

„Vocea Romaniei” a inceput aseara,cu mai multe noutati pentru a dinamiza show-ul transmis de PRO TV.Este al optulea an in care show-ul de talente e la PRO TV,iar modificarile operate de echipa de productie au atins toate palierele,de la jurati si prezentatori,pana la decor,reguli sau culise.

  1. O noua formula de jurati-antrenori:Tudor Chirila,Irina Rimes,Andra si Smiley.Au parasit scaunele Loredana,dupa sapte sezoane,si Adrian Despot,dupa doar un sezon.
  2. Pavel Bartos are ca si coprezentator pe Irina Fodor,sotia lui Razvan Fodor.
  3. Show-ul va avea un vlogger,care va filma in culise si va face clipuri cu antrenorii si concurentii.
  4. A fost introdus Block Button.Acesta este un buton galben,pe langa cel rosu,acesta fiind extrem de important,cu numele celorlalti trei antrenori.Acestea permit fiecaruia dintre ei sa-l blocheze pe unul dintre ceilalti trei,cel blocat nu va putea lupta pentru un concurent.Cei patru,au o singura data voie sa foloseasca butonul de block in etapa auditiilor pe nevazute.Antrenorul blocat nu va sti asta pana nu va apasa be butonul rosu.Cand se va intoarce,va vedea ca a fost blocat de unul dintre colegii lui si ca nu poate lupta pentru vocea aleasa de el.
  5. Rundele de knock-out au fost regandite.Fiecare antrenor intra in aceasta etapa cu 8 concurenti in echipa,iar la final vor ramane numai 3 care vor merge in live-uri.
  6. In etapa confruntarilor,un singur concurent poate fi salvat de fiecare antrenor.Antrenorii pot salva un singur concurent dintr-o alta echipa si nu au voie sa se razgandeasca sau sa-si schimbe alegerea.
  7. Un nou logo.
  8. Un decor nou,care se aliniaza celui din Statele Unite ale Americii,cu scaune noi si fasii din led cu numele antrenorilor.
  9. Camera sustinatorilor este inclusa in decorul principal.
  10. Noi zone de backstage.