Răzvan-ALDEistul-minune cotcodăceşte sub pătură

  0
  715 views

   

  Ca orice cucoş de fermă cu aere de curcan vulturesc, doctorul Răzvan Constantinescu, veşnica speranţă a ALDE Iaşi, îşi umflă zilnic guşa pe Facebook, zburlindu-se către dujmanii care mor di ciudă, cî n-au valuarea lui. Nici avioanele de luptă F35 n-arată aşa de hioroase precum proful de la UMF, atunci cînd îşi încordează el muşchii cerebrali, spre extazul coafezelor inghinale şi al şoferilor de TIR-uri cu tracţiune bovină.

  Cu toate astea, micul cucoş ALDEisto-UMFist tace ca suinul în popuşoi, după ce ” 7 est ” a publicat un articol din care se vede, clar ca ” bună ziua „, ce comportament de golan ascunde halatul alb al subordonatului tăricenesc cu funcţie de vice-preşedinte judeţean : înjurat de mamă, ameninţare cu ” spartul botului ” etc.

  Cam asta e schema în cazul claponilor entelectoali cu figuri de fante cucoşesc : cum sînt prinşi cu toga în vine, cum nu mai cîrîie deloc, deşi cu un sfert de oră în urmă umpleau ograda de praf şi gălăgie. Tot e bine, decît să polueze aerul cu eructaţiile lor profunde.

  Singura problemă e una de gabarit : trecerea de la stadiul de cocoş biped la cel de clapon mental favorizează îngrăşarea. Şi defavorizează alte chestii. Deci pozele cu găini n-o să mai fie aşa de numeroase pe Facebook. Da’ las’ că-s bune şi pozele cu Varujan. Nu, nu poze din alea, hai, să nu ne răzvănim, că doar nu sîntem ALDE-işti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here