Imagini teribile surprinse la Botoșani! Copil bătut crunt de bunică în plină stradă. Ce decizie ar fi luat Bernevernet în acest caz? (VIDEO)

0
98 views

Imagini teribile surprinse de un botoșănean de la balconul locuinței sale. El și-a filmat vecina în timp ce își bătea crunt nepoțelul pe stradă.

 

Femeia, care s-ar numi Valentina A. și ar fi fostă asistentă medicală, se afla cu băiețelul care nu are mai mult de șase ani, în fața blocului, relatează „Botoșăneanul”. Copilul are o mașinuță de teren pentru copii însă cel mai probabil îi este frică să o folosească.

 

Sursa VIDEO: Botoșăneanul

Bunica lui vine din spate și îl lovește puternic de trei ori peste cap și față. Copilul se dă speriat un pas în spate și apoi urcă în mașină și începe să pedaleze. Din spate, femeia îl supraveghează. Cel mai probabil astfel de episoade s-au repetat în cartier sub privirile vecinilor șocați de comportamentul femeii. Unul dintre botoșăneni a decis să surprindă momentul și să-l facă public.

 

A trimis filmul pe adresa redacției. Astfel, poate vor afla și părinții copilului faptul că băiatul lor este agresat fizic tocmai de cea în grija căruia îi lasă probabil cu încredere.

 

(Sursa: botosaneanul.ro)