Procurorul general al României: „Nu au fost probleme tehnice la mașina condusă de Dan Condrea”

0
65 views

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a anunțat joi că cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare, procurorii vor da o soluție în cazul accidentului lui Dan Condrea.

 

„Se va putea da o soluție cu referire la circumstanțele în care s-a prous evenimentul rutier, daca a fost o sinucidere sau accident. Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcție și de frână au fost ulterioare impactului. În câteva zile vom avea o soluție emisă de procurori. Probabil la începutul săptămânii viitoare. Cu referire la celelalte proble depuse în dosar, ele vor fi coroborate cu concluziile raportului de expertiză”, a declarat Augustin Lazăr.

 

În ceea ce privește dosarul Hexi Pharma, Lazăr a precizat că, în acest moment, prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 70 de milioane de lei.

 

„În această cauză a evoluat cercetarea penală și suntem în măsură să spunem că există circa 280 de părți civile în cauză, iar prejudiciul se ridică în jur de 70 de milioane de lei în acest moment”, a mai anunțat procurorul general.

 

(Sursa: b1.ro)