De meserie: ESCROC. Ieșean prins în flagrant în timp ce șantaja o firmă cunoscută de lactate

0
35 views

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost trimis în judecată pentu şantaj după ce a pus în practică o escrocherie incredibilă, cu un scenariu ca în filmele hollywoodiene, informează „Ziarul de Iași”.

 

Bogdan Mihai Ioniţă (32 de ani) a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia fiind acuzat că a încercat să „stoarcă“ de bani o companie producătoare de lactate. El a fost prins în flagrant delict în acest caz la finele lunii august 2014 la scurt timp după ce a primit peste 1.500 de lei de la firma de lactate.

 

Anchetatorii din Ardeal spun că, în perioada 17-27 august 2014, reprezentanţii firmei Albalact SA au primit mai multe e-mailuri de la Ioniţă, prin care acesta cerea suma de bani amintită pentru a nu dezvălui presei că ar fi găsit o larvă într-o cutie de lapte.

 

El mai susţinea în e-mailurile respective că s-ar fi îmbolnăvit după ce a consumat laptele. Reprezentanţii societăţii au anunţat poliţia, care l-a încătuşat pe ieşean în timpul flagrantului. Ioniţă va fi judecat în judeţul Alba.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)