Intervenție chirurgicală riscantă pentru Chivu. Operația s-a făcut doar pe cadavre până acum

0
69 views

Cristi Chivu va fi supus unei intervenţii chirurgicale care până acum s-a făcut doar pe cadavre.

Nu este un scenariu S.F, ci este realitatea despre intervenţia chirurgicală la care Cristi Chivu va fi supus pentru a i se rezolva problema pe care o are la un deget de la piciorul drept. Fostul căpitan al naţionalei pleacă în SUA, la o clinică din Coral Gables, iar săptămâna care vine este decisivă pentru viitorul său.

August 2012. O banala luxaţie la un meci din Liga Europa. De la asta a pornit tot coşmarul lui Cristi Chivu.

„Cristi nu mai poate să calce. Are dureri îngrozitoare deşi ia calmante”, a mărturisit un apropiat al fotbalistului.

„În acest moment nu se pune problema revenirii lui pe teren. Singura preocupare a medicilor şi grijă a lui Cristi este să poată călca pe piciorul drept şi să poată merge ca un om normal. Nu este vina nimănui că s-a ajuns în această situaţie. Uzura şi-a spus cuvântul, problemele de vascularizare în zona respectivă, oepraţiile de până acum…”, a mai povestit aceeaşi sursă.

„Intervenţia chirurgicală nu s-a mai făcut până acum decât pe cadavre. Cazul lui Cristi este unic, iar medicii care s-au ocupat de situaţia lui au făcut luni de cercetări pentru a dezvolta un procedeu prin care să se poate reface ligamentele care practic nu mai există. El nu mai are ţesut şi articulaţiile se dau peste cap”, a mai povestit acesta.

 

(Sursa: showbiz.ro)