Filmul "Salt 2", cu Angelina Jolie, intră în studioul de producţie

0
224 views

Filmul „Salt 2”, continuarea thrillerului „Salt” (2010), cu Angelina Jolie în rolul principal şi al cărui scenariu a fost finalizat, va intra în curând în studioul de producţie, a confirmat luni, la Londra, producătorul Lorenzo di Bonaventura, conform contactmusic.com.
 

 

„Tocmai am citit scenariul filmului «Salt 2» săptămâna trecută şi sper că, în curând, va intra în studioul de producţie. (…) Este un scenariu incitant şi are o idee foarte îndrăzneaţă”, a declarat Lorenzo di Bonaventura.

Producătorul, care se află, de asemenea, în spatele francizelor „Transformers” şi „Greu de pensionat/ Red”, a fost totuşi reticent când a fost întrebat de reporteri, în timpul unei conferinţe de presă, ce a avut loc luni, la Londra, dacă această continuare o va transforma pe Angelina Jolie într-una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood.

„Nu este cumva cel mai bine plătită actriţă? Nu cred că acesta este motivul pentru care face acest lucru. Îşi iubeşte meseria şi este, de asemenea, o regizoare grozavă”, a afirmat Lorenzo di Bonaventura.

Filmul „Salt”, regizat de Phillip Noyce, în care au mai jucat Liev Schreiber şi Chiwetel Ejiofor (nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, cu rolul din „12 Years a Slave”), a avut încasări de 300 milioane de dolari în toată lumea. În acest film, Jolie joacă rolul lui Evelyn Salt, un ofiţer operativ al CIA, acuzată că ar fi spion pentru ruşi.

 

Angelina Jolie este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood, cu venituri de 20 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din „Schimbul/ Changeling”, regizat de Clint Eastwood, are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în „Dl. & Dna. Smith”. Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza „Lara Croft”, a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din „Tinereţe furată/ Girl, Interrupted”.

 

Sursa: gandul.info