Situație jenantă pentru un prezentator TV: a prezentat știrile cu imagini dintr-un film porno pe fundal (VIDEO)

0
46 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/MB0qBHWzKLI?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

O gafă de proporţii a echipei de producţie a compromis un jurnal de ştiri de la un post de televiziune din Cehia. Pe panoul de monitoare din spatele prezentatorului a apărut, chiar în primele secunde de emisie, o imagine cu organele genitale ale unui bărbat.

 

Un prezentator de ştiri de la Ceskatelevize, una dintre cele mai importante televiziuni din Cehia, a fost pus într-o situaţie mai mult decât stânjenitoare de colegii săi din echipa de producţie.

 

Chiar în debutul jurnalului, când prezentatorul Daniel Takac a intrat în emisie, pe panoul de monitoare din spatele său a apărut, chiar în dreptul capului său, o imagine cu un penis. Telespectatorii vigilenţi au observat imediat gafa şi s-au grăbit să trimită o mulţime de plângeri pe tema imaginii absolut nepotrivite.

 

Rămâne un mister dacă întâmplarea a fost într-adevăr o gafă sau o acţiune premeditată, dacă luăm în considerare faptul că pe fundal colegii lui Daniel Takac sunt văzuţi prăpădindu-se de râs.

 

 

(Sursa: romaniatv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here