Atac mafiot la familia patronului Kosarom Pașcani. Lucian Apostol și prietena acestuia au fost bătuți cu sălbăticie de doi necunoscuți

0
454 views

Atac în stil mafiot, aseară, în municipiul Paşcani. Doi bărbaţi mascaţi cu cagule au intrat în casa peste fiul patronului Kosarom, Lucian Apostol, şi l-au bătut cu răngile chiar în curtea din faţa locuinţei.

 

Incidentul s-a petrecut înainte de miezul nopţii, în jurul orelor 23:00, când bărbatul în vârstă 35 de ani a parcat maşina în curtea casei de pe strada Calea Iaşului. În momentul în care tânărul a început să care din cumpărături, două persoane necunoscute cu cagule pe faţă au sărit pe el şi au început să îl lovească cu nişte bare din metal.

 

În învălmăşeală, cei doi agresori ar fi tras şi cu un pistol asupra victimei. Potrivit anchetatorilor, femeia care era împreună cu Lucian Apostol a sărit asupra unuia dintre bătăuşi şi a reuşit să îi dea jos cagula, arată ziarulorizont.info din Pașcani.

 

 

Foto: newspascani.ro

 

În urma atacului, fiul patronului Kosarom a fost lovit de câteva ori cu o rangă în cap suferind mai multe plăgi şi traumatisme la nivelul capului. Prietena acestuia a fost lovită şi ea în zona abdomenului, iar ambii au ajuns în Compartimentul de Primiri Urgente, unde au primit primul ajutor.

 

În această dimineaţă, locuinţa tânărului a fost împânzită de criminalişti de la Iaşi care au ridicat mai multe probe de la faţa locului, printre care şi tubul unui cartuş.

 

Foto: newspascani.ro

 

Polițiștii au realizat deja firul evenimentelor de noaptea trecută pe baza declarațiilor furnizate de Lucian Apostol și iubita acestuia. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că autorii l-au atacat pe președintele Consiliului de Administrație al Grupului de Firme Kosarom exact când voia să iasă din holul casei, spune newspascani.com.

 

După ce a cărat bagajele din mașină în casă, Lucian Apostol ar fi ieșit din nou afară pentru a duce mâncare unui câine. Atunci atacatorii s-au năpustit asupra lui și l-au băgat în locuință.  Ar fi fost lovit mai întâi cu un baston de cauciuc, după care cu unul cu electroșocuri. Indivizii au scos și un pistol cu bile, cu care au început să îi amenințe pe cei doi.

 

 

Iubita omului de afaceri a fost cea care a sărit și l-a atacat pe cel fără pistol, dându-i jos cagula. A fost momentul în care cei doi au fugit, iar victimele au sunat la 112.Angajatul care ar fi fost bănuit că a pus la cale atacul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, iese deocamdată din cercul de suspecți, spun ziariștii de la newspascani.com.

 

Anchetatorii l-au căutat în această dimineață, dar el a negat că ar fi participat la o asemenea faptă. Tânărul, spun anchetatorii, are un alibi foarte bun. Le-a indicat că a fost împreună cu prietena sa, fapt confirmat de aceasta.  

 

Despre imperiul construit de familia Apostol la Pașcani, 7est v-a prezentat, în urmă cu câteva luni, un amplu reportaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here