ŞOCANT. Câine împuşcat fără nicio explicaţie în faţa stăpânei (VIDEO)

0
17 views
[iframe width=”540″ height=”323″ src=”http://webtv.realitatea.net/embed_iframe.php?file=http://vassets.realitatea.net/11/2013-09/1379222294_58675600.mp4″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;” ]

Un câine a fost împuşcat în picior şi mai apoi în cap, pe un teren viran din Capitală, chiar sub ochii stăpânei care ieşise să îl plimbe. Suspecţii sunt doi bărbaţi care ieşiseră la vânătoare.

 

Aseară, puţin după ora 19:00, femeia a ieşit pe terenul din apropierea casei să îşi plimbe câinii. Le-a dat drumul din lesă şi i-a lăsat să se joace liberi, aşa cum făcea în fiecare zi. Doi bărbaţi înarmaţi cu puşti de vânătoare au venit către ea. Fără prea multe explicaţii, i-au împuşcat unul dintre câini.

„Au tras un foc de armă în piciorul câinelui, în timp ce se zbătea a început să spună că nu e câine care trebuie să trăiască, e câine de laborator, să îmi iau un câine normal, şi l-au împuşcat”, a spus Gabriela Slate, proprietara câinelui.

În urma anchetei se va stabili dacă bărbaţii aveau permis de port armă şi de ce au ucis câinele. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă închisoarea.

 

 

(Sursa: realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here