Masacru în Ploieşti. 14 câini morţi pe străzile oraşului (VIDEO)

0
54 views
[iframe width=”540″ height=”323″ src=”http://webtv.realitatea.net/embed_iframe.php?id=912043″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;” ]

Imagini macabre pe străzile Ploieştiului! 14 câini morţi au fost găsiţi ieri de trecători. O primă evaluare a cadavrelor arată că patrupedele au fost, cel mai probabil, otrăvite. Iubitorii de animale au sesizat imediat poliţia, care a demarat o anchetă.

 

„Nu înţeleg cine poate să fie aşa de barbar şi de nemernic”, spune o femeie plângând lângă câine.

Cadavrele a 14 maidanezi au fost descoperite pe mai multe străzi din Ploieşti, dar şi în parcuri. „Iarăşi cadavre în tot oraşul, bănuiesc că este tot furadan, pentru că simptomele sunt aceleaşi. Nu se mai poate, trebuie să se oprească”, spune reclamanta Elena Bădiciu.

Părerile ploieştenilor sunt împărţite faţă de incident. „Un lucru extrem de urât. Ne exprimă că nu suntem civilizaţi, nu suntem nişte oameni care să înţelegem ceea ce ne înconjoară”, spune un ploieştean. „Ar trebui să adune toţi câinii, că nu poţi să te duci nicăieri din cauza la câini, te mănâncă câinii”, spune un altul.

Poliţiştii încearcă acum să afle cine a omorât câinii. „Efectuăm cercetări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legii privind protecţia animalelor.”, a anunţat purtătorul de cuvnt al IJP Prahova.

Cazul nu e singular în oraş. La începutul verii, peste 20 de câini au fost descoperiţi morţi după ce au fost otrăviţi. Potrivit autorităţilor locale, în Ploieşti există 5.000 de maidanezi, iar peste 1.000 se află în adăpostul de la Bucov.

 

 

(Sursa: realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here