BESTIA DIN din TROWBRIDGE. O creatură ciudată a fost fotografiată de un cuplu britanic în timp ce-și devora prada (FOTO)

0
20 views

Un cuplu din Marea Britanie a reuşit să fotografieze o creatură ciudată, asemănătoare unei pantere, în timp ce animalul îşi savura prada. Cu toate că există multe persoane care au declarat că au văzut prădătorul de mari dimensiuni de-a lungul anilor, aceasta este pentru prima oară când bestia este şi fotografiată.

 

Herbert şi Doreen Smith, un cuplu din Murhill Woods, Trowbridge, au observat în cursul unei dimineţi un animal de mari dimensiuni ce îşi mânca prada într-o pajişte de la marginea localităţii. Cu toate că la început au crezut că este vorba de un lup sau un câine, eu au fost surprinşi în momentul în care şi-au dat seama că au de a face cu o felină uriaşă, asemănătoare unei pantere, potrivit Daily Mail.

 

„Prima noastră impresie a fost de uimire absolută. Nu ne-a venit să credem ceea ce vedem. Animalul mânca ceva ce capturase de curând. Erau o mulţime de iepuri prin zonă şi cred că îşi lua micul dejun. Se afla la 6-7 metri de mine şi mânca. S-a uitat la noi pentru câteva secunde şi apoi a început să mănânce iar. Nu a mai trecut mult şi soţia m-a tras de mână să plecăm de acolo”, a povesit bărbatul în vârstă de 71 de ani care recunoaşte că nu a văzut ceva asemănător în toată viaţa lui.

 

Inedit este faptul că bestia a văzută şi de alte persoane, fiind asemănată cu o panteră sau o puma, dar nimeni nu a reuşit să o fotografieze până acum. Mai mult, s-au descoperit urme şi leşuri lăsate în urmă de prădătorul care nu are ce căuta în zona respectivă.

 

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here