Simona Halep, surprinsă în ipostaze unice. A cântat şi a dansat alături de tatăl său la un concert

0
307 views
Simona Halep

Simona Halep a făcut senzaţie într-un club din Bucureşti. Însoţită de tatăl său şi alte persoane apropiate, Halep a mers la un concert susţinut de Andra. O prezență inedită pe scenă a fost cea a lui Andi Moisescu, iar printre cântăreți s-a numărat și What’s Up.

Simona Halep a cantat si a dansat la concertul Andrei

Simona Halep, dar si tatal ei, Stere Halep, sau fratele ei, Nicolae, au cantat, au dansat si s-au distrat la concertul Andrei din Fratelli

Publicată de Doar tenis pe Duminică, 18 Noiembrie 2018

Simona Halep s-a distrat pe cinste alături tatăl său şi nu a ezitat să îşi etaleze calităţile de cântăreaţă, precum şi cele de dansatoare. De asemenea, Stere Halep a fredonat alături de Andra mai multe cântece. Filmuleţul a fost postat pe Facebook de cei de la Doar tenis.

Simona Halep a luat decizia cu privire la înlocuitorul lui Darren Cahill

Darren Cahill și Simona Halep au pus capăt colaborării pe care o aveau din 2015 în această toamnă. În acest context, numărul 1 WTA a ţinut să facă anumite precizări păe această temă.

Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori , nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri„, a spus Simona Halep.

Simona Halep a spus că, deși a anunțat că și-ar dori să câștige turneul de la Wimbledon, nu acesta va fi principalul obiectiv al anului.

Am fost întrebată care ar fi turneul preferat după Roland Garros. Am spus că Wimbledon, dar asta nu înseamnă că îl voi câştiga sau că este principalul obiectiv. Principalul obiectiv este sănătatea şi să fiu cât mai bună pe teren, să progresez la cât mai multe treburi„, a mai spus Simona.