Senzatie la Fashion Week, colectia designerului iesean Mariana Stan

Brandul Mary Sten a fost o prezenta scenică fulminanta la cea de a 7 a ediție a festivalului KASTA MORRELY FASHION WEEK

0
846 views

În acest week-end, în cea de a VII-a ediție a festivalului, Kasta Morrely Fashion Week, s-au alăturat atât designeri locali cât și internaționali. Printre casele de modă participante, Mary Sten a fost o prezență scenică fulminantă, în cadrul acestuia, designerul ieșean, Mariana Stan și-a prezentat colecția plină de rafinament, eleganță și stil, ce a încântat privirile publicului. Specificul acestei colecții a constat în propunerea unui ansamblu vestimentar, completând rochiile de mireasă prezentate, cu o gamă variată de accesorii.

Brandul Mary Sten este creat din dorinţa de a da un nume reprezentativ ţinutelor, care să reflecte viziunea designerului şi stilul vestimentar propus de casa de modă. Mary Sten este un brand de lux, autentic și noncovențional, un stil ce exprimă o nouă formă de eleganță, prezentându-se ca un clasicism modern, bazat pe un conținut și o creativitate vestimentară superioară. Un stil inconfundabil, care sezon de sezon combină inovația cu devotamentul.

„Toate piesele au in comun linii spectaculaose, cu texturi luxuriante, dantelă și aplicații prețioase, de la simplitatea rafinată a rochiilor, vei gasi piese vestimentare care pun in evidenta linia corpului dar si rochii fastuase, cu aplicații elaborate de dantelă și broderii naturale care captivează atât miresele clasice cât și cele moderne. Ceea ce frapează sunt elementele spectaculaose aplicate pe voal, aproape invizibil care imbracă spatele și decolteul mireselor. Ca accesoriu principal am propus pentru fiecare model trena detașabilă sau capă, acestea fiind mult mai confortabile și ușor de utilizat,  adaptată în diferite forme în funcție de modelul rochiei de mireasă.” Ne detaliază designerul ieșean, Mariana Stan.

 

Clothing Designer
Tel : +40745083489