Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 5-11 noiembrie

0
252 views
Horoscop

 

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care îşi doresc cu ardoare un iubit.

Şansele de a-l întâlni sunt foarte mari, iar astrele te ajută să acţionezi în favoarea ta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, problemele din cuplu se vor agrava până în punctul despărţirii. Nu ar fi exclus să închei o etapă a vieţii tale şi să începi una nouă foarte rapid.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Tu şi iubitul sau soţul tău traversaţi una dintre cele mai frumoase perioade ale relaţiei voastre şi nu ar fi exclus să treceţirapid la următorul nivel. Chiar dacă mai apar din când în când unele probleme, ele sunt atât de mici şi de normale încât nici nu le veţi băga de seama.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Familia va fi pe primul loc în această săptămână şi îi vei acorda mai multă atenţie decât de obicei.

E posibil ca o problemă de sănătatea a partenerului sau a copiilor să te facă să realizezi care sunt lucrurile cele mai importante în viaţă. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei reuşi să scapi de urmele trecutului şi să începi să te gândeşti la o nouă iubire.

Leu (22 iulie – 22 august)

Săptămâna aceasta va fi una decisivă pentru viaţa ta sentimentală.

Dacă eşti implicată în relaţia nepotrivită, cu siguranţă vei reuşi să ieşi cu capul sus din ea. Eşti mai fermă decât de obicei şi vei lua cele mai bune decizii pentru viitorul tău. Dacă eşti singură şi îţi doreşti nespus să îţi întemeiezi o familie, e posibil să pari disperată în faţa potenţialilor parteneri.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi destul de neliniştită în ceea ce priveşte situaţia ta amoroasă.