Fosta iubita a lui Dani Otil rupe tacerea

"Am plans dupa el .A fost un moment greu in viata mea"

0
718 views

Diana Sentes,fosta iubita a lui Dani Otil de acum doi ani,a atins anul acesta apogeul ascensiunii ei in lumea show-biz-ului,odata cu participarea la Exatlon,reality show-ul difuzat de Kanal D. Frumoasa antrenoare de fitness a facut furori inca din adolescenta,cand a castigat titlu de Miss Boboc al liceului Jean Monnet din capitala, dupa care a intrat in atentia lui Dani Otil.

Cei doi s-au cunoscut intr-o benzinarie,Diana reusind sa il faca pe Dani sa treaca peste despartirea de Mihaela Radulescu.Totul a fost frumos intre ei,pana cand intr-o seara Dani a fost vazut plecand de mana cu Rodica Ionescu, o tanara si focoasa domnisoara,PR de meserie. Momentul despartirii nu a fost usor.’Am plans mult,a fost un moment foarte greu” a povestit Diana.

Gurile rele vorbesc,insa, si de apropierea mai mult decat prietenoasa dintre superba instructoare de fitness si Marius, baiatul lui Vasile Turcu.Cei doi au fost vazuti,in aceasta vara,impreuna,ca un cuplu,la cateva evenimente mondene.

La Exatlon, Denisa a fost punctul slab in echipa Razboinicilor,ajungand motiv de scandal,ea nereusind sa se adapteze prea bine rigorilor reality show ului.Diana a decis sa abandoneze concursul,anuntul fiind facut de Cosmin Cernat,fara prea multe detalii.

Imediat cum a revenit in Romania, frumoasa Razboinica s-a proptit intr-un salon de infrumutesare,unde si-a refacut genele false.Ea nu le-a ramas datoare celor din echipa Razboinicilor declarand :”Ce am invatat eu,pana la varsta asta,este ca, in momentul in care esti intr-un loc unde nu primesti aprecieri, nu prmesti un sfat si iti dai seama ca nu esti dorit acolo,trebuie sa pleci.Noi nu mai era umani si nu mai stiam sa impartim o banana,sa ne sustinem atunci cand pierdem si cel mai usor era sa il calcam pe cap pe cel mai slab si sa uitam sa fim oameni.Nu puteam sa adorm pana la 4 dimineata, pentru ca unii dintre colegi se trezeau si nu aveau bunul simt sa inchida usa incet sau sa nu tropaie” a mai zis tanara.