CATRINEL MENGHIA, ÎNSĂRCINATĂ ÎN ȘASE LUNI

PRACTICĂ SPORTURI PERICULOASE: ”AM PUȚIN RĂGAZ DE LA BURTA MEA CAM GREOAIE!”

0
210 views
CATRINEL MENGHIA

Catrinel Menghia, însărcinată în șase luni, practică sporturi periculoase. Frumoasa vedetă a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare extrem de fericită fiindcă are posibilitatea de a… vâsli dintr-un caiac. Chiar dacă burtica îi creează unele probleme atunci când este vorba despre astfel de activități, Catrinel și-a liniștit fanii și a scris că a primit aprobarea medicului.  

Catrinel Menghia – fire activă, de altfel – nu poate aștepta să nască fără să facă și puțină mișcare. Motiv pentru care a ales o variantă inedită de relaxare și a pornit pe râu, într-un caiac. Dar asta numai după ce s-a asigurat că bebelușul din burtică nu va avea de suferit.

„Vâslitul este un sport care nu necesită ridicarea greutăților. Într-un caiac simt că am puțin răgaz de la burta mea cam greoaie. Dacă corpul tău (și mintea) doresc să vâslească, obține aprobarea medicului înainte de a merge la plimbare pe râu. Cred că cel mai bun dar pe care îl putem oferi copiilor noștri îl reprezintă părți din noi care ne fac să fim unici.”, a scris Catrinel Menghia, pe Instagram.

n vârstă de 33 de ani, Catrinel Menghia este o graviduță sexy și provocatoare! Cunoscuta româncă a pozat în lenjerie intimă, peste care și-a pus o cămașă albă deschisă la nasturi și un dres negru. De la pictorialul de neuitat nu a lipsit patrupedul cuplului, care deja pare că are o legătură apropiată cu bebelușul din pântecele vedetei. În rândurile scrise, iubita lui Massimiliano Di Lodovico a împărtășit susținătorilor trăiri superbe pe care le-a experimentat din clipa în care a aflat că va deveni mămică și până în prezent.  “Bună, micuțule

Te simt şi tot ce ştiu sigur este că acesta este cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată❣️
Am împărțit acest trup timp de aproape 6 luni și am experimentat deja atât de multe împreună 🥰
Eu și tata aşteptăm cu mare nerăbdare să te cunoaştem🐣
Șapte ani de iubire încoronați de cel mai frumos cadou 💝 
#GrazieVita
#GrazieAlleNostreFamigliePerIlSupporto&Amore
#🐣
#🍀”, a scris Catrinel Menghia pe pagina ei de Instagram.

SURSA www.cancan.ro