Marius Ostaficiuc noul președinte al Organizației municipale PSD Iași

0
370 views

01Consilierul județean Marius Ostaficiuc este noul președinte al Organizației municipale PSD Iași. Din cei 216 delegați la Conferința organizației, 174 au optat pentru Marius Ostaficiuc.

În cursa s-a înscris și Costică Florea, care a obținut doar 30 de voturi.

În luna octombrie, PSD Iași se pregătește de alegerile la Organizația Județeană.

Din zece candidati au fost desemnate sapte persoane. Acestea sunt: Serbescu Constantin (183 voturi), Crucianu Bogdan Teodor (178 voturi), Aur Marius Catalin (177 voturi), Boca Adrian Florin (174 voturi), Nechifor Cristian (148 voturi), Bulat Bogdan (153 voturi) si Citea Viorel ( 117 voturi).

“După trei ani de interimate am reușit să avem o conducere statutară prin reprezentantul nostru Marius Ostaficiuc și domnul președinte executive, domnul Boișteanu. Toți au depus eforturi și am depus eforturi și vom depunde în continuare pentru implementarea proiectelor pentru Iași. Mă bucur că am o echipă stabilă și vom începe și demara proiectele Iașului.”, a declarat Maricel Popa, președinte interimar PSD.

“Este o responsabilitate pentru mine ceea ce a fost astăzi aici. Membrii de partid care mă cunosc de mai bine de 20 de ani, mi-au oferit votul lor de încredere. Ceea ce trebuie să fac este să muncesc în continuare ca și până acum. Să ne organizăm mult mai eficient, să fim o organizație care să dea tonul în democrația din România. Vom fi apți de a avota proiectele Iașului, ale ieșenilor, dar vom și amenda derapajele domnului Chirica.”, a declarat Marius Ostaficiuc, președinte al organizatiei municipale PSD Iasi.

În luna octombrie, PSD Iași se pregătește de alegerile la Organizația Județeană.