Iata cum arata acum, fiica lui Vadim Tudor

Eugenia Vadim Tudor lucreaza in televiziune si arata superb

0
1.076 views

Cunoscuta drept Jeni, fata cea mica a lui Corneliu Vadim Tudor, arata exact ca o femeie sexy. Recent, Jeni, o adevarata frumusete a absolvit Facultatea de Jurnalism. Dupa absolvire, aceasta s-a angajat la o emisiune cu profil monden, fiind reporter de teren in cadrul unei emisiuni matinale. Jeni Vadim arata senzational si da si foarte bine pe „sticla”.

Sora lui Jeni Vadim, Lidia, este total diferita, ea apropiindu-se de domeniul politic. Eugenia Vadim Tudor, este foarte activa in mediul on line, aratand ca este pregatita pentru o cariera in lumea showbiz-ului.

Dupa absolvire, ea a inceput sa faca parte din echipa „Star Matinal”, de la Antena Stars. Frumoasa domnisoara s-a descurcat de minune pe micul ecran. Aceasta arata superb in fata camerelor. Jeni Vadim Tudor a terminat cursurile Intact Media Academy fiind indrumata de unii dintre cei mai buni jurnalisti, in cadrul scolii de televiziune.

Jeni, a declarat acum cateva luni, ca e pregatita pentru o cariera lunga in televiziune, aspirand in viitor la un post de moderator, dar nu si pe domeniul politic, specificand ca nu-i place.

Fiica cea mica a lui Vadim Tudor a avut o relatie sentimentala cu Tibi Varzaru care a durat 4 ani. Acum aceasta relatie e de domeniul trecutului, desi multi prieteni din aproprierea cuplului, credeau ca vor ajunge sa se casatoreasca. Tibi Varzaru a fost surprins in trandeturi alaturi de regina R&B, dupa divortul acesteia, Jeni declarand apoi pentru cancan.ro ca „nu vrea ca numele de Vadim Tudor sa fie asociat cu asemenea persoane pentru ca nu ma reprezinta si am destule probleme de care sa-mi fac griji ca sa ma impiedic de ceva atat de minuscul. Noi doi suntem despartiti din luna septembrie 2017, eu am pus capat relatiei dar, in tot acest timp in care el era in alta relatie, a incercat sa se impace cu mine”.