CUM POȚI PURTA SALOPETA ÎN SEZONUL DE TOAMNĂ! 10 MODELE PERFECTE ACUM!

0
317 views
Salopeta

Cauți o alternativă cool la clasicele ținute de toamnă? Salopeta este unul dintre cele mai iubite item-uri ale sezonului actual și îmbină utilul cu plăcutul într-o manieră modernă și versatilă.

Simțim din plin inspirația anilor 70 în designul salopetelor actuale. Pe lângă modelele clasice să spunem, în această perioadă avem parte de o diversitate impresionantă de modele, ce își au originea în această decadă. De exemplu, una din premierele sezonului este salopeta sarafan, un item pe care nu l-am regăsit de mult timp în topul preferințelor. Acesta câștigă însă din ce în ce mai mult teren și promite să devină un must have al toamnei.

Salopetele utilitare sunt un alt favorit al segmentului, cu atât mai mult cu cât se apropie mai mult de zona sport-casual, atât de iubită acum.

Croiala ușor baggy și aerul relaxat se potrivesc perfect cu tendințele momentului în modă. In plus, le poți combina foarte ușor cu o serie de accesorii și te poți juca cu stilurile. De la o pereche de pantofii stiletto și o micro-bag, pentru un look mai prețios, până la o pereche de bocanci clasici și o geantă borsetă pentru o ținută casual, te poți juca cu salopeta utilitară pentru a obține stilul dorit.

Denimul merge mână în mână cu această piesă vestimentară, astfel că nu e nimic mai potrivit decât o salopetă de blugi. Poți alege un model cu pantalon evazat, pe care să îl porți cu niște botine înalte, cu platformă și toc gros, sau varianta conică, ce merge perfect cu o pereche de cizme înalte – îți reconamdăm în acest sens o pereche de ciocate.