Cel mai mare proiect de infrastructura rutiera de dupa revolutie a fost anuntat oficial

0
309 views

Vineri,la Tulcea, Eugen Teodorovici,Ministru Finantelor Publice, a anuntat ca termenul oficial de incepere a lucrarilor la podul peste Dunare, care ar urma sa faca legatura intre Braila si Tulcea este 10 decembrie.

La ora actuala toti cei implicati discuta toate detaliile, pentru ca lucrurile sa reintre in calendarul de lucru. Cel tarziu pe 10 decembrie, daca nu e posibil mai devreme, va fi emis ordinul de incepere a lucrarilor pentru podul Tulcea-Braila. Pe ambele maluiri se vor face organizarile de santier, vor fi aduse utilaje, vor incepe defrisarile si tot ce tine de inceperea unei lucrari de asemenea anvergura.

La sedinta de lucru de la Tulcea au participat oficialitati ale celor doua judete, Braila si Tulcea, board-ul firmei Astaldi si directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga.

Ministrul Eugen Teodorovici a precizat ca astfel de intalniri pe tema situatiei lucrarilor la zi vor avea loc periodic, pe ambele maluri ale Dunarii.Podul conectat cu drumul expres Braila-Tulcea-Constanta si cu alte obiective din zona vor face ca aceasta zona a tarii sa aiba o sansa foarte mare de dezvoltare.