Burlea jr, guruleţ de calibru galactic

  0
  797 views

   

  E posibil să-l ştiţi pe băiatul pediatrului Marin Burlea, Lucian, doar din ştirile despre arestarea sa, pe cînd era director de spital. Sau din bîrfele aluzive, scrise într-o gazetă cu patron supărat pe tăticul burlesc, bîrfe în care apărea destul de des imaginea unor prafuri albe, care nu păreau a fi chiar medicamente.

  Ei, acum puteţi afla adevărul-adevărat despre Burlea junior. De unde ? Dintr-un articol distribuit, cu plecăciuni adînci, de însuşi ex-arestatul medic & director : ” DR. LUCIAN BURLEA, TEMEIUL SUPREM AL VIEŢII, SĂNĂTATEA … ! „. Da, cu majuscule, ca să priceapă toţi năcăjiţii ce mega-noroc au Iaşul, Romînia, Europa, Pămîntul şi toată galaxia, o dată cu apariţia miraculoasă a Salvatorului Burlea Junior.

  Din text aflăm sau deducem că toate încercările prin care a trecut micul Budha bahluiez sînt doar o parte a PLANULUI DIVIN. Cum ar putea fi altfel, cînd Burlea jr e plin de har : ” Se remarcă în gîndirea, atitudinea şi actele lui o supleţe excepţională a interrelaţionării umane, o surprinzătoare perfecţie, s-ar putea spune „. Etc etc . Pe scurt, Burlea jr e CALEA, ADEVĂRUL şi FAŢA, ca s-o spunem pe bune, ce să ne mai ascundem pe după deget cu revelaţia. Sau relevaţia, ori cum s-o mai zice pe la alde guru ăştia.

  Că nenea care a scris chestiile astea a fumat ceva special, a tras pe nas ori aşa e el, contează mai puţin. Că Burlea jr, la mintea lui, a mulţumit  ” din inimă, pentru flatantele rînduri „, iar nu-i de mirare. Da’ oare nici Burlea senior să nu fi priceput că tot familionul se face de rîsul tîrgului cu asemenea chestii flatulente, nu flatante ? Sau şi nea Mărin milionarul crede că are un băiet de calibru galactic şi galactoreic ?

  În cazul ăsta, schimbaţi prafurile, bre, că mi-s’ pare că v-au pus în ele soia şi măselariţă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here