Miracol. Un copil de 3 ani din Botoșani a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul patru

0
74 views
Foto: Botoșăneanul

Foto: Botoșăneanul

Sâmbătă seara, pe Aleea Scurtă din municipiul Botoşani, trecătorii au rămas cu răsuflarea tăiată după ce au văzut un copil de numai trei ani căzând în gol de la etajul patru al unui bloc. Micuţul pur şi simplu s-a prăvălit de la geamul unui apartament şi a căzut peste acoperişul unei anexe de la parter.

 

Unul dintre trecători a sunat la 112, imediat ce a văzut groaznicul accident. Culmea deşi a căzut de la etajul patru, copilul era conştient.

 

A fost imediat preluat de o ambulanţă, dus la spital şi supus investigaţiilor de specialitate. Deocamdată este o supravieţuire miraculoasă, fiindcă micuţul de trei ani, nu prezintă traumatisme grave sau care ar putea să-i pună în pericol viaţa. Cu toate acestea medicii continuă investigaţiile pentru a fi siguri că nu sunt leziuni la nivelul organelor interne. Se pare că micuţul a supravieţuit şi datorită unui burlan care i-a atenuat căderea dar şi a anexei acoperite cu bitum.

 

Deocamdată nu se ştie cu certitudinea cum a ajuns copilul să cadă pe geam. Conform stiri.botosani.ro, copilul stătea cu bunica în casă. Conform aceleaşi publicaţii femeia era ocupată cu un alt nepot,în altă parte a casei iar micuţul nesupravegheat s-a urcat pe geamul deschis şi a împins plasa contra ţânţarilor de la fereastră, căzând în gol. Poliţia a deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele incidentului.

 

(Sursa: adevarul.ro)