Și-a ucis în bătaie fosta soție, apoi și-a pus ștreangul de gât. Crimă îngrozitoare, în Suceava

0
111 views

O crimă teribilă urmată de o sinucidere s-a produs într-o casă din municipiul Suceava. Un bărbat de 51 de ani şi-a omorât cu sânge rece fosta soţie, după care s-a spânzurat cu o sfoară de scările dintre etajele locuinţei.

 

Descoperirea macabră a fost făcută în seara zilei de 5 martie 2016, în jurul orei 22.50, când un bărbat din municipiul Suceava a sunat la 112 şi a anunţat că, pe la ora 22.40, un vecin de pe strada Traian Ţăranu a fost găsit spânzurat în locuinţa sa, scrie „Adevărul”.

 

O patrulă de ordine publică şi o echipă de la Biroul Investigaţii Criminale Suceava s-au deplasat la faţa locului, stabillind că în casa respectivă locuiesc Gheorghiţă Anghel, de 51 de ani şi soţia acestuia Elena Anghel, de 50 de ani, ambii din Suceava. În livingul imobilului de la parter, de stâlpii scării ce duce la etajul superior al casei, a fost găsit cadavrul lui Gheorghiţă Anghel, cu o sfoară în jurul gâtului, bărbatul fiind îmbrăcat în pijama. Cu ocazia verificărilor făcute în celelalte camere ale locuinţei, la etaj, într-un dormitor a fost găsită soţia acestuia, Elena Anghel, care era întinsă pe podeaua camerei, fără suflare.

 

Din discuţiile purtate cu vecinii a reieşit că relaţiile dintre cei doi soţie erau tensionate după ce în luna februarie a acestui an au divorţat. Soţii Anghel se certau foarte des şi din câte se pare, cei trei copii ai lor, o fată plecată la muncă în străinătate, un băiat poliţist în Cristeşti, în judeţul Iaşi şi un alt fiu aflat la studii la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj, încercau să găsească o soluţie pentru ca Elena Anghel să se mute în alt loc. Motivul principal al certurilor se pare că ar fi fost gelozia lui Gheorghiţă Anghel, care îi reproşa Elenei Anghel că l-ar fi înşelat.

 

(Sursa: adevarul.ro)