VIDEO. Show must go on! Gigi Becali, un om liber: „Vreau să mă împac cu toți cei pe care i-am supărat”

0
48 views

Gigi Becali este un om liber. Magistrații Tribunalului Constanța au respins vineri contestația  procurorilor Direcției Naționale Anticorupție împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri, informează B1 TV. Decizia este definitivă.

 

Tribunalul Constanța trebuie acum să trimită sentința către penitenciarul Poarta Albă pentru ca autoritățile să declanșeze procedurile de eliberare a omului de afaceri.

 

Decizia instanței vine în contextul în care Gigi Becali a executat două treimi din pedeapsă, iar în perioada detenției a muncit la Academia lui Gheorghe Hagi, a fost recompensat, s-a implicat în activitățile din penitenciar și a scris trei cărți.

 

La ieșirea din Penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali a declarat că va ieși din viața publică și că vrea să se împace cu toți cei pe care i-a supărat.

 

 

„O să vorbesc cu voi pentru că pușcăria m-a sporit în dragoste și o să vorbesc aici cu voi pentru că a stați aici de ore în șir. Voi ieși în viața publică. Vreau să împlinesc dreptate Domnului. Să mă împac cu toți cei pe care i-am supărat: judecători, procurori, jurnaliști. De aici mi-am dat seama că am crescut în dragoste. La început aveam un alt sentiment. Acum, în ultimul timp nu mai vreau rău la nimeni, eu la rugăciune mă rog și pentru dușmani. Sunt unele persoane care, probabil,  mi-au făcut rău în viață. (…) Eu vă spun lucruri importante. Nu mai facem circ. Pe mine nu mă mai interesează viața publică, vreau mântuire. Din dragoste stau aici cu voi. Să mă ierte fetele mele și nevasta mea că stau cu voi aici. Ce fel de tată sunt eu, că nu pot să-mi ajut fetele? Că le fimați voi. Dacă știam, nu mai voiam celebritate. (…) Pușcăria am primit-o cu dragoste. Pentru că suferința este postul sufletului”, a spus Gigi Becali.

 

Pe 6 martie, magistrații Judecătoriei Medgidia au decis eliberarea condiționată a lui Gigi Becali, însă decizia a fost contestată de DNA. Ulterior, pe 31 martie a fost judecată contestația procurorilor anticorupție împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri.

 

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul „Valiza”. 

 

(Sursa: b1.ro)