VIDEO. Ora de anatomie din WC-ul şcolii. Patru puştani din Iaşi implicaţi într-un scandal sexual după ce şi-au verificat bărbăţia unul altuia

0
97 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/OzuAiRQNsgM?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Scandal cu tentă sexuală la o şcoală din apropierea Pascaniului. Patru băieţi s-au dezbrăcat în toaleta şcolii şi s-au masturbat. Directoarea şcolii spune că ar fi vorba doar de “mici curiozităţi”.

 

 

Patru elevi de clasa a VI-a de la Şcoala generală din localitatea ieşeană Conţeşti au învăţat anatomia… pe viu. Zilele trecute, în pauza mare, şi-au dat pantalonii jos şi au început să se masturbez, unul pe celălalt. Întrega poveste a fost aflată de colegii de şcoală, apoi de părinţi, relatează newspascani.ro.

 

Directoarea şcolii, Daniela Novac, a convocat şedinţa cu părinţii şi a dispus să fie organizate mai multe ore de dirigenţie cu teme de educaţie sexuală. Ea a spus că nu a avut loc nici un act sexual şi că ar fost vorba despre “mici curiozităţi”.

 

Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Iaşi. Inspectorii de zonă au început o anchetă pentru a afla împrejurările în care au avut loc acest eveniment.

 

 

(Sursa: newspascani.ro)