După tâlhărie, violul. Un recidivist a batjocorit o tânără de 19 ani

0
70 views

Neculai Caramalău, un individ de 25 de ani, din localitatea vasluiană Cozmeşti, a ajuns pentru a treia oară în arest, după ce a violat o tânără de 19 ani din acelaşi sat.

Potrivit poliţiştilor, în seara zilei de 10 ianuarie bărbatul a intrat forţat în locuinţa tinerei care se afla acasă alături de mama ei. Aflat în stare avansată de ebrietate, acesta a început să o ameninţe pe mama fetei cu un cuţit şi a încercat să întreţină raporturi sexuale cu femeia de 43 de ani, arată Adevărul.

 

La un moment dat, când a văzut faptul că în încăpere se află şi fiica acesteia, a ameninţat-o pe cea din urmă cu cuţitul şi a violat-o. În tot acest timp, mama fetei a reuşit să fugă şi să strige după ajutor. Primul care a venit să o salveze pe fată a fost chiar fratele acesteia, care nu a reuşit, însă, să îl prindă pe violator.

 

Caramalău a fost prins a doua zi de oamenii legii şi reţinut pentru 24 de ore. „În ziua de 12.01.2014, suspectul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului şi a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pentru comiterea infracţiunilor de viol, tentativă de viol şi violare de domiciliu“, a declarat pentru Adevărul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

 

Neculai Caramalău este cunoscut cu antecedente penale pentru tâlhărie, fiind liberat din penitenciar în luna iulie 2013. Ultima dată a fost condamnat în octombrie 2009 pentru tâlhărie, după ce a bătut un bătrân de 70 de ani căruia i-a furat toţi banii.

(Sursa: adevarul.ro)