VIDEO. Moartea tragică a doi copilași chinuiți. Medicii ieșeni sosiți să-i salveze pe micuți spun că nu au mai întâlnit oameni atât de indiferenți cu copiii lor

0
53 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/8pIJFXRFwW0?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Foto: ziaruldeiasi.ro

Tragedie în comuna ieșeană Răducăneni. Doi copii, de patru și, respectiv, doi ani au murit în drum spre spital, intoxicați cu monoxid de carbon. Revoltător este faptul că, din spusele echipelor de intervenție și a martorilor la tragedie, micuții era ținuți închiși într-un grajd insalubru, fără lumină și fără căldură.
 

Potrivit primelor cercetări, Ana Maria ( doi ani şi jumătate) şi frăţiorul ei Andrei (4 ani) erau ţinuţi ca într-un grajd. Părinţii şi bunica lor stăteau în casă, la căldură, iar micuţii erau încuiaţi într-o anexă unde nu era căldură sau curent electric. La un moment dat, băieţelul a găsit o cutie de chibrituri şi a aprins mai multe beţe sub patul în care stăteau. Focul a aprins salteaua, care a ars mocnit şi a generat fumul care i-a ucis pe copii. La un moment dat, uşa anexei a fost deschisă de mama lor. Cu retard mintal, femeia a luat fetiţa în braţe crezând că doarme şi fără să se întrebe de ce este fum. Ea a dus copila în casă, iar bunica a observat că micuţa are arsuri pe picioare. Abia atunci a fost momentul când şi-au dat seama că fetiţa nu respiră. S-au dus după băieţel şi l-au găsit şi pe acesta mort, arată ziaruldeiasi.ro. 

Părinţii au sunat la 112 şi, deşi la faţa locului au venit două echipaje SMURD.

Cei doi copii intoxicaţi cu monoxid de carbon au murit înainte să ajungă la spital, în ciuda eforturilor depuse de medicii sosiţi la domiciliul micuţilor. Când medicii au ajuns la faţa locului, cei doi copiii erau deja în stare gravă, unul aflându-se în comă.