Cabral – internat de urgență la spital. A intrat cu ATV-ul într-un copac, la Sibiu

0
50 views

Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost rănit, sâmbătă dimineaţă, în apropierea localităţii sibiene Jina, după ce a pierdut controlul unui ATV pe care îl conducea şi a fost transportat la spital, el suferind contuzii toracice şi faciale.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, sâmbătă, că prezentatorul TV Cabral Ibacka a fost rănit în timp ce conducea un ATV pe un drum din apropierea localităţii montane Jina.

 

„Cabral a pierdut controlul ATV-ului, încă nu ştim exact pe ce fond, şi a ieşit în afara părţii carosabile”, a declarat Luciana Balteş, pentru Mediafax.

 

Surse medicale au declarat, sâmbătă, că prezentatorul TV Cabral Ibacka a suferit contuzii toracice şi faciale, dar este conştient şi vorbeşte cu medicii, în prezent el fiind investigat cu un computer tomograf pentru a stabili întreg diagnosticul.

 

Aceştia au stabilit, până în prezent, că pacientul a suferit contuzii toracice şi faciale, cu fractură de claviculă, dar este în afara oricărui pericol.

 

La ora transmiterii aceştei ştiri, Cabral Ibacka este investigat cu un computer tomograf pentru a fi stabilit diagnosticul exact şi pentru a fi descoperite alte eventuale leziuni.

 

În urma rezultatelor investigaţiilor, medicii vor decide dacă pacientul va mai rămâne sau nu internat în spital.

 

Surse din cadrul anchetei au declarat corespondentului MEDIAFAX că prezentatorul TV a pierdut controlul ATV-ului pe care-l conducea, a ieşit în afara carosabilului şi s-a lovit de un copac.

 

(Sursa: cancan.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here