VIDEO. Ultimele minute din viața lui Ionuț, copilul mâncat de câini. Imagini surprinse de camerele video din Parcul Tei din București

0
39 views
[iframe width=”540″ height=”315″ src=”http://www.rtv.net/embed_iframe.php?id=98648″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;” ]

Camerele de supraveghere din Parcul Tei au surprins ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ, copilul mâncat de câini în Bucureşti. Cancan.ro a intrat în posesia imaginilor în care Ionuţ este filmat împreună cu fratele lui înainte ca maidanezii să se năpustească asupra lor.

 

Ora 9.21, Andrei aleargă vesel în parc, iar la scurt timp Ionuţ îşi urmează fratele. Băieţii se îndreaptă spre celălat capăt al parcului. Cel mai probabil au continuat să alerge până au făcut o tură completă în jurul fântânilor. În capăt se afla locul de joacă, mărginit de gardul spart prin care, se presupune, Andrei şi Ionuţ au pătruns şi s-au rătăcit, după cum se poate vedea din imaginile obţinute de cancan.ro. 

De la ora 9.23, băieţii nu mai apar pe niciuna dintre cele nouă camere de supraveghere din mijlocul parcului. Nici bunica lor nu este de văzut, nici chiar după ora 10.30, atunci când se presupune că femeia le-a sesizat lipsa şi a pornit să-i caute. Abia la 11.20, în mijlocul parcului, îşi fac apariţia doi paznici.

 

Ora 11.36: Camera numărul 2, situată chiar la intrarea în parc, îl surprinde pe Andrei. Merge însoţit de un bărbat înalt care îş ţine de mână şi se îndreaptă către paznic. Bărbatul care era cu Andrei şi paznicul pornesc spre banca pe care a stat bunica. Vizibilitatea e slabă, dar se poate sesiza că bărbaţii o găsesc pe bătrână şi îi predau copilul.

 

La câteva minute după ce Andrei a ajuns la bunică, bărbatul, care se presupune că este martorul-cheie în acest caz părăseşte parcul. După alte câteva minute, Ionuţ avea să fie găsit mâncat de câini.

 

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here