MIRCEA BADEA spune că PROTESTATARII ANTI-ROȘIA MONTANĂ SUNT PLĂTIȚI

0
20 views

Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 1 şi Antena 3, Mircea Badea, crede că protestatarii cei mai radicali împotriva proiectului de exploatare a aurului de la Roşia Montană sunt plătiţi pentru acest lucru.

 

În emisiunea din 3 septembrie, Badea i-a atacat şi pe protestatarii care „au venit din barurile şi budele din Centrul Vechi” pentru a protesta, fără să ştie ceva despre Roşia Montană.

 

„Istericala cred că e pe bani (…) Roşia Montană (Gold Corporation- n.red) a băgat foarte mulţi bani în propagandă, e adevărat, dar s-au băgat foarte mulţi bani şi în propagandă anti. Acesta e un adevăr incontestabil. Dacă voi fi pus în faţa instanţei care să-mi ceară să dovedesc adevărul spuselor mele, e foarte uşor de dovedit. E un adevăr pe care cineva zdravăn la cap n-ar îndrăzni să-l nege. ONG-urile care sunt anti-Roșia Montană sunt pe bani anti-Roșia Montană.

Mă deranjează agresivitatea înfiorătoare a aşa-zişilor ecologişti la adresa celor care, pur şi simplu nu se inflamează (…) dacă refuzi să te dai cu curul de pământ şi să te isterizezi (…) înseamnă că eşti plătit, că eşti vândut, pentru că s-a stabilit de către hipsteri că ăla care îşi smulge părul din cap şi se dă cu curul de pământ, ăla e cu dreptatea, cu adevărul, cu binele pământului. Aici am o mare problemă – pentru că tu eşti atât de agresiv dintr-o dată, poate că tu eşti ăla plătit (…) Dacă eşti atât de grăbit să acuzi, poate că tu eşti ăla plătit. Să nu ne lăsăm purtaţi de sinceritatea imaculată a acestor conştiinţe curate”, a spus Mircea Badea.

El crede că mulţi au început să protesteze fără să ştie exact pentru ce.

„Roşia Montană e de mulţi ani, ai descoperit acum Roşia Montană, papagalule? (…) Acum au descoperit şi ei subiectul, până acum au stat în budele din Centrul Vechi, inundaţi în alcool (…) ăştia din Bucureşti care o ard cool prin cluburi şi prin budele din Centrul Vechi, care mai lasa un pic sticlă şi zic ‘dom’ne, stai puţin…natura'”.

Realizatorul de televiziune a precizat că nu e nici pro, nici contra proiectului.

 

(Sursa: ziare.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here