Un PASTOR din Bistrița și FIUL SĂU de nouă ani, găsiți MORȚI într-o mașină incendiată. Victimele prezentau urme de violență

0
25 views

Un bărbat de 39 de ani din Bistriţa, pastor neoprotestant, şi fiul său de nouă ani, care fuseseră daţi dispăruţi de către familie, au fost găsiţi morţi, în zona comunei Pomi din Satu Mare, într-o maşină incendiată, trupurile celor doi nefiind însă arse, dar având urme de lovituri la cap.

 

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, inspector Ana Petric, marţi seară un bărbat a anunţat autorităţile că în zona comunei Pomi a fost găsită o autoutilitară înmatriculată în judeţul Bistriţa-Năsăud, abandonată şi incendiată pe un câmp.

În maşină au fost găsite cadavrele a două persoane – un bărbat de 39 de ani şi fiul acestuia, în vârstă de nouă ani.

 

Conform sursei citate, dispariţia celor doi fusese anunţată de către soţia bărbatului, în cursul zilei de luni, la Poliţia Bistriţa, ei fiind daţi apoi în urmărire generală.

 

„Interiorul maşinii a fost într-adevăr incendiat, dar cadavrele nu au fost arse. Aveau numeroase lovituri la cap. Nu ştim ce s-a întâmplat. Din dispoziţia conducerii Poliţiei Române, o echipă complexă formată din ofiţeri specialişti ai Serviciului Omoruri al Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR şi un expert criminalist din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică va sosi în Satu Mare să acorde sprijin colegilor de la IPJ Satu Mare şi procurorului de caz, în elucidarea modului în care s-a produs decesul celor două persoane”, a declarat, miercuri, Ana Petric.

 

Conform acesteia, bărbatul a fost identificat, fiind vorba despre Adrian Blaga, în vârstă de 39 de ani.

 

La rândul său, Antonela Pop, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, a declarat că dispariţia celor doi a fost anunţată luni după-amiază.

„Am fost anunţaţi că nu s-au mai întors acasă, că nu mai puteau fi contactaţi. Ştim că bărbatul este pastor la o biserică neoprotestantă. I-am dat în urmărire generală. Am fost anunţaţi de colegii din Satu Mare că au fost găsiţi morţi şi le dăm tot concursul ca să elucidăm cazul”, a declarat Antonela Pop.

 

Potrivit site-ului Bistriţa Evanghelică, Adrian Blaga era directorul Asociaţiei „Începuturi Noi”.

 

 

(Sursa: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here