Lovitura vieţii pentru Cătălin Botezatu. Cea mai frumoasă femeie din România l-a sărutat şi i-a spus că vrea copii cu el, apoi a anunţat că se mărită… cu altul!

0
276 views
Christina Ich

Christina Ich s-a sărutat cu Bote apoi a anunţat că se mărită. Citeşte povestea momentului!

Frumoasa Christina Ich s-a alăturat pentru o săptămână juraţilor de la „Bravo, ai stil!”. Cea mai frumoasă femeie din România, cum este considerată de mulţi vedeta, a rostit câteva declaraţii şocante, care au făcut deliciul publicului.

Printre altele, modelul a mărturisit că îl adoră pe Cătălin Botezatu şi că şi-ar dori un copil cu acesta. Nici designerul nu s-a lăsat mai prejos spunând că el ar vrea trei copii cu Ich.

Iar dacă acestea par doar replici spumoase date de dragul show-ului, ei bine aflaţi că, în culise, superba Christina l-a sărutat cu foc pe Bote. Creatorul de modă a rămas „blocat” câteva zeci de secunde, apoi a sărutat-o şi el cu patimă.

Lesne de înţeles că nu puţini au fost aceia care s-au gândit că urmează idila anului în showbiz. Bomba vine însă din Mexic, unde senzaţia instagram-ului Ich se distrează pe plajele însorite din Tulum cu… iubitul ei.

Aceasta a postat mai multe imagini care o înfăţişează când se sărută cu un bărbat caruia i-a pus insă un „smiley face” pe faţă.

Vedeta a spus că nu vrea să-i dezvăluie identitatea misteriosului domn, să nu cumva sa i-l fure altă domnişoară. Şi asta nu e tot! Explozia abia acum urmează! Iubitul a cerut-o de soţie în vacanţa din Mexic pe frumoasa noastră protagonistă.

Da, s-a întâmplat şi minunea mult aşteptată. În Tulum se întâmplă minuni. Da, am fost cerută în căsătorie şi am zis Da. Nu îl arăt nu pentru că ar avea vreo 80 de ani, ci nu îl arăt pentru că este atât de frumos şi nu aş vrea să mi-l ia alta. Mai întâi să ajungă la altar şi apoi poate vi-l arăt„, a mărturisit Cristina Ich pe Instagram.

SURSA www.wowbiz.ro