Încă un divorț în Generația de Aur » 9 din cei 14 „tricolori” care au jucat împotriva Columbiei la CM ’94 s-au separat de soții!

0
243 views
Gică Craioveanu

Gică Craioveanu a divorțat de Gemma, cu care era împreună de aproape 20 de ani.

În România, în fiecare zi se produc 80 de divorţuri, conform unui raport al Institutului Naţional de Statistică. Nici fotbaliştii nu fac excepţie de la regulă, iar în ultimii 20-30 de ani, mari jucători români au fost în prim-plan cu rupturi ale căsniciilor despre care presa a scris pe larg la momentul respectiv.

Ultimul dintre ei, Gică Craioveanu, care a divorțat de Gemma acum câteva luni, dar anunțul a fost făcut public acum câteva zile.

CRAIOVEANU NU E LA PRIMUL DIVORȚ!

A fost un cuplu controversat în lumea fotbalului: Gică Craioveanu – Oana, fiica fostului fotbalist al Universităţii Craiova, Petre Deselnicu. Relația lor a început în 1991, după ce Oana a fost logodnica lui Gică Popescu! Acesta a fost și motivul pentru care Craioveanu și Popescu nu și-au vorbit timp de 7 ani. În 2002, soții Craioveanu au divorțat, iar fotbalistul s-a îndrăgostit de Gemma, o spanioloaică din Villarreal, care i-a devenit soție, dar și mama celui de-al doilea băiat, Alexandru, și a unei fete, Adriana. Gemma e cu 9 ani mai tânără, dar acum povestea de dragoste s-a terminat.

„Da, am divorțat! Dar țin să precizez că am o relație extraordinară cu Gemma datorită faptului că avem și doi copii împreună. Mergem împreună în vacanțe, nu e problemă. Există respect între noi, doar am stat 20 de ani împreună. E o viață de om! Pur și simplu ne-am despărțit pentru că nu a mai fost să fie. Dar am rămas în relații foarte bune. Spre exemplu, am fost la Cazanele Dunării cu ea în august”, a declarat Gheorghe Craioveanu pentru Cancan.

Gazeta face azi o recenzie a celor mai de impact astfel de cazuri, petrecute după 1989. Iar printre cei care formează un prim „11” inedit din această perspectivă se află multe nume mari din fotbalul românesc al ultimelor 3 decenii.

SURSA www.gsp.ro