VIDEO Horia Sabo si Tybor Selymes , out din Copou? Anul 2019 incepe cu restructurari masive in conducerea administrativa a clubului Politehnica Iasi

0
257 views

Prima conferita de presa, primele masuri pentru reducerea cheltuielilor la clubul de fotbal Politehnica Iasi.Din cauza problemelor financiare de la clubul din dealul Copoului, consiliul director al gruparii iesene a decis sa apeleze la masuri drastice. In zilele urmatoare conducerea clubului va incepe restructurarea unor posturi din compartimentul administrativ, posturi care sunt potrivit presedintelui executiv, Adrian Ambrosie, cele mai mari consumatoare de resurse financiare.

Clubul de fotbal din Copou a ajuns in aceasta situatie din cauza nerespectarii de catre Horia Sabo a contractului semnat in vara anului 2018, prin care acesta se angaja sa asigure stabilitatea financiara a echipei.

Preşedintele executiv al clubului de fotbal Politehnica Iaşi, Adrian Ambrosie, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa din Copou riscă să nu primească licenţa pentru sezonul viitor din cauza datoriilor.

”Clubul are 3 milioane de lei datorii numai la stat, plus la furnizori şi alte datorii, care sunt salariile jucătorilor pe luna decembrie. (…) Clubul este într-un deficit foarte mare, în urma încadrării unor persoane în club şi riscă să nu ia licenţa, iar Consiliul Director a decis să restructureze anumite posturi în club, le vom anunţa la momentul potrivit”, a spus Ambrosie.

Ambrosie a vorbit, totodată, de un ”dezastru financiar” de când la club a venit investitorul Horia Sabo şi echipa sa managerială şi l-a acuzat pe acesta că a investit la club doar ”un împrumut”.

Adrian Ambrosie a mai spus că speră în păstrarea nucleului de bază al lotului şi la perfectarea câtorva transferuri, ”cel puţin la nivelul mediei echipei”, pentru acoperirea unor posturi deficitare, cum a cerut antrenorul Flavius Stoican.

sursa video iasitvlife.ro