12 lucruri pe care toate FEMEILE le fac în SECRET atunci când sunt DEZBRĂCATE

0
270 views

De multe ori am dat peste articole care vorbeau despre lucruri pe care le înţeleg doar fetele şi motivul pentru care acestea sunt atât de răspândite este faptul că există o multitudine de astfel de situaţii.

Una dintre situațiile preferate ale femeilor în care acestea se simt complet libere și relaxate este cea în care stau dezbrăcate la ele în casă. În aceste momente, este foarte posibil să îți dai seama că te-ai trezit făcând niște lucruri cel puțin ciudate și te-ai întrebat dacă nu cumva este ceva în neregulă cu tine.

Dacă ai simţit vreodată că eşti singură şi nimeni nu îşi dă seama care sunt lucrurile pe care tu le faci și care sunt motivele pentru care le faci, vrem să îţi spunem că noi, celalte fete, ştim cu ce te confrunţi şi te înţelegem!

Dacă vrei să te convingi, îţi spunem că suntem convinse că te vei regăsi şi tu în această listă, aşa cum şi noi am făcut-o!

1. Dansezi în oglindă pe muzică ritmată încercând să îți dai seama dacă ai avea talent de dansatoare sau nu.

2. Te prefaci că ești stripteuză și încerci să vezi dacă ai fi bună la această slujbă și dacă i-ai face pe cei din jur să fie interesați de tine sau nu.

3. Îți împingi sânii cât mai aproape unul de celălalt încercând să vezi dacă ai putea avea un decolteu frumos și generos sau nu.

4. Îți evaluezi cu atenție corpul și te întrebi dacă vara asta arăți mai bine sua mai rău decât arătai vara trecută.

5. Te concentrezi asupra micilor defecte ale corpului tău și te îngrijorezi la gândul îmbătrânirii.

 

6. Îți învestighezi cu atenție buricul în încercarea de a vedea dacă s-au ascuns în el tot felul de lucruri ciudate precum scame sau puf.

7. Te uiți în oglindă la tine și încerci să îți umfli burta pentru a încerca să îți dai seama cum vei arăta atunci când vei fi gravidă.

8. Încerci să îți aduci burta cât mai mult în interior pentru a vedea dacă ai putea să fii complet plată sau nu.

9. Te fardezi ca și când ai pleca la o petrecere și probezi lenjerie frumoasă imaginându-ți că joci într-o scenă de film.

10. Te întinzi în pat sau pe podea și te relaxezi complet, încercând să îți pui ordine în gânduri și în viață și gândindu-te care sunt deciziile corecte pe care ar trebui să le iei.

11. Te așezi jos și te uiți cu atenție să vezi dacă burtica ta face colăcei atunci când stai jos.

12. Te uiți în oglindă și te gândești „îmi place de mine”(Dacă nu faci acest ultim lucru, ar trebui, pentru că ești minunată).