Simona Halep nu și-a găsit antrenor, dar a dat o altă lovitură! Are un nou sponsor. Mesajul pentru România

0
187 views

Simona Halep (27 de ani) va încheia al doilea an pe prima poziție în clasamentul WTA iar acest lucru îi aduce numai beneficii. Dacă pe plan sportiv, campioana noastră se află încă în căutarea unui antrenor, motiv pentru care nici nu se grăbește să revină în circuit, unul de top după cum ea însăși a spus, pe plan financiar sportiva din Constanța a mai dat o lovitură.

Simona Halep a anunțat prin intermediul conturilor ei de pe social media că a semnat un contract cu Banca Transilvania. În plus, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a filmat și un videoclip cu un mesaj pentru România.

Simona Halep a spus cu ce antrenor va colabora pe viitor! Planul pentru primele turnee din 2019

Simona Halep (26 de ani) a anunțat care sunt planurile ei pe termen scurt și mediu în circuitul profesionist. Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a dezvăluit și ce fel de antrenor își dorește, după ce s-a încheiat colaborarea cu australianul Darren Cahill (53 de ani).

”Florin Segărceanu m-a ajutat pe partea de pregătire fizică. Este ca un frate mai mare pentru mine și îi mulțumesc, dar pe partea de tenis o să fiu eu. Pe viitor trebuie să-mi iau un antrenor, la nivelul ăsta (n.r. – al lui Darren Cahill)! Nu se poate fără antrenor, dar momentan voi merge singură la câteva turnee”, a spus Simona Halep, prezentă miercuri, 28 noiembrie 2018, la Călărași, acolo unde a primit o nouă distincție, aceea de ”Cetățean de Onoare”.