Liviu Dragnea, depre gestul obscen al lui Florin Iordache din Parlament: „Nu mi-a plăcut, dar…”

0
192 views
Liviu Dragnea

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat luni, 19 noiembrie, că nu i-a plăcut gestul obscen al lui Florin Iordache din Parlament. Totuși, a precizat că poate s-a luat după președintele Klaus Iohannis, care a susținut că plăcuțele de înmatriculare suedeze, cu un mesaj ant-PSD, sunt opinii politice.

„Nu mi-a plăcut gestul. Probabil, domnul Iordache s-o fi inspirat din zicerile domnului Iohannis, care spunea că plăcuțele de înmatriculare sunt opinii politice. Consider că a fost o greșeală. Trebuie sancționat la fel ca cei de la Uniunea Salvați România (USR)”, a declarat Liviu Dragnea, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Parlament, alături de premierul Viorica Dăncilă.
Recent, Florin Iordache a arătat degetul mijlociu Opoziției, iar gestul revoltător a avut loc chiar în plenul Parlamentului. Iată și reacția lui Florin Iordache, după gestul obscen din Parlament. „Vi s-a părut. E un gest normal”… „A fost un spasm. Nu am de ce să îmi cer scuze”, și-a justificat el, ulterior, gestul.

„A fost un spasm. Nu am de ce să îmi cer scuze”, și-a justificat el, ulterior, gestul.
Dar, deși nici bine nu s-au stins ecourile acestui gest, Florin Iordache este acuzat că a recidivat. Ar fi făcut din nou gestul obscen, de data aceasta către liberala Raluca Turcan. A fost pârât de deputaţii USR. C.T. Popescu, despre gestul lui Florin Iordache din Parlament: „Ce Constituţie, ce legi? V-am tras-o, fiindcă putem!”

SURSA www.libertatea.ro