Mihai Chirica, declarații șocante!

“Vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele. Ne vom continua misiunea pentru ieșeni și vom face și foc de artificii”

1
4.169 views
primar

Cu doar câteva ore înainte de începerea spectacolului în piața Palatului Culturii, municipalitatea a fost anunțată de către Inspectoratul de Poliție ieșean că focul de artificii a fost anulat. Repreentanții ISU nu au eliberat autorizația necesară pentru aprobarea jocului de artificii, motivând că există un risc prea mare de incendiu, în zonă fiind stații de carburanți. Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica a făcut declarații șocante.

 

“Nu forțăm legea. O să verific cu atenție ce s-a întâmplat. În locația în care se trage de 25 de ani, deodată nu se mai poate pe o lege care funcționează din 1995. E cusută cu puțină ață roșie povestea asta. Ieșenii se vor bucura de un concert foarte frumos și în curând și de un foc de artificii, chiar dacă trebuie să îl tragem din Teleorman. O să îl tragem și de acolo. Vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele. Ne vom continua misiunea pentru ieșeni și vom face și foc de artificii și ne vom bucura de Sărbătorile Iașului. Iar la înmormântarea oricăruia dintre ei din banii mei voi face un mic foc de artificii autorizat și mă voi ține de cuvânt”, a declarat primarul municipiului Iași Mihai Chirica.

Sărbătorile Iașului s-au finalizat doar cu concertul din piața Palatului Culturii. Asta în contextul în care ani la rând ieșenii au fost obișnuiți cu cel mai mare foc de artificii.

„Se pare că ciuma roșie încă mai activează în România. Cred că Piața se mută la Iași și cred că voi fi primul care va rezista aici. Am făcut o promisiune de care mă țin. La dispariția fiăcărui lider neo-comunist din România, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cât îmi voi permite și eu și pot să spun că mă voi bucura”, a mai spus primarul Iașului, Mihai Chirica.

În fața Palatului Culturii s-au strâns mii de oamenii care au dansat la concertul organizat în ultima seară a Sărbătorilor Iașului. Pe scenă au urcat Nicoleta Nucă, Compact, Bună seara, prieteni! (Cristi Minculescu, Valter și Boro, ex-Iris), Delia și Holograf.