Meghan Markle este însărcinată

Familia regală a confirmat astăzi că Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este însărcinată!

0
210 views
Meghan Markle

Zvonurile care au circulat în ultima perioadă sunt adevărate! Meghan Markle este însărcinată, ea și Prințul Harry urmând să devină părinți în primăvara anului viitor.

Anunțul oficial a fost făcut de Palatul Kensington pe platformele de socializare.

„Înălțimile Lor Regale Ducele și Ducesa de Sussex sunt bucuroși să anunțe că Ducesa de Sussex va avea un copil în primăvara anului 2019. Înălțimile Lor Regale au apreciat tot sprijinul pe care l-au primit de la oameni din întreaga lume de la nunta lor din mai și sunt bucuroși să împărtășească această veste cu publicul.”

Vestea că Meghan Markle este însărcinată aduce bucurie pentru fanii din întreaga lume care au bănuit acest lucru din cauza ținutei purtate de Ducesă la nunta Prințesei Eugenie. Ea a ales o rochie și un palton Givenchy, forma acestor piese vestimentare ajutând-o să ascundă sarcina.

Având în vedere anunțul făcut de familia regală, este posibil ca Ducele și Ducesa de Sussex să devină părinți în aprilie-mai, adică la aproape un an de la căsătoria lor.

Prințul HarryMeghan Markle și Prințul Harry și-au început turul regal, prima lor oprire fiind Australia. Ei au fost fotografiați imediat după sosirea în Sydney, cei doi fiind fotografiați ținându-se de mână. Ducele și Ducesa de Sussex au mereu gesturi de afecțiune în public, iar fiecare apariție a lor este adorabilă!