Bătaie generală la Spitalul Județean Buzău, între două familii

Violențe între bărbați și femei, după cearta unor copii la școală

0
216 views

Imagini șocante au fost surprinse la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Mai multe persoane, bărbați și femei, s-au bătut pe holurile spitalului, spre groaza pacienților care au fost evacuați după ce mama unui copil a folosit un spray lacrimogen. Întreg scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere. Vă avertizăm! Imaginile au un puternic impact emoțional.

Incidentul a avut loc, joi, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Două familii din comuna Costești au ajuns cu copiii lor la spital, după ce aceștia s-au bătut la școală, notează reporterbuzoian.

Din spusele martorilor, tatăl unui dintre copii a lovit-o pe mama celuilalt, iar rudele au declanșat un scandal monstru. Bărbați și femei s-au luat la bătaie, paznicul făcând eforturi disperate să-i despartă.

La un moment dat, una dintre femei a scos un spray lacrimogen pe care l-a pulverizat înspre bărbatul care o agresase.

„Am venit cu copilul meu la UPU și m-am trezit brusc cu un pumn în față. Am scos imediat spray-ul paralizant din geantă și am dat cu el. Cel care m-a lovit a fugit înspre soțul meu, ca să-l bată, iar eu m-am dus după el cu spray-ul, ca să îl opresc„, a povestit femeia agresată, conform sursei citate.

Camerele de supraveghere au surprins în imagini violențele, inclusiv momentul în care femeiea agresată îl urmărea pe bătăuș pe holurile spitalului.

Pacienții care așteptau să fie consultați la UPU au ieșit în curtea spitalului. În schimb, alte persoane, unele aflate în stare gravă, au fost duse pe alte secții, cât timp a fost aerisită Unitatea de Primiri Urgențe.

Angajații firmei de pază au venit de urgență pentru a calma spiritele, împreună cu mai multe echipaje de poliție. Într-un final, scandalagiii au fost potoliți de polițiștii care i-au dus la secție pentru declarații.

„În baza plângerilor formulate de persoanele implicate se continuă cercetările sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente”, au precizat reprezentanții IPJ Buzău.

Un incident similar a avut loc în noaptea de 9 spre 10 octombrie, când un individ rănit la cap cu un topor a bătut măr alți trei bărbați la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț.